Известие

Collapse
No announcement yet.

156 GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Има но се оказа,че са правени само от Ауоделта/демек са сглобявани изцяло от тях/ не от Алфа Ромео.Все пак фейслифта участва в доста шампионати до 2007 г.а за тази цел трябва да има произведени поне 2500 бр. за хомологация Иначе цитат: The GTA models never received the exterior update.
    Фейслифта (а и не само) в шампионатите е просто Алфа 156 (от която има доста повече от 2500 бройки), а не GTA - мотора например е 2.0 (незнам дали е TC-то или изцяло нов).

Между другото, говори се че от началото на миналата година Аутоделта са ефективно хлопнали кепенците... Нямат нищо нито за Мито, нито за Жулиета...
    Last edited by vladev; d.m.y г., 18:32.
    Subaru Legacy 3.0R
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Yordancho Покажи съобщение
      Здравейте, много ми харесва 156 GTA и гледам разни обяви от Италия и Германия цените им ме устройват, но не знам много за тази модификация. Цена на части, проблеми и неща които трябва да гледам ако купувам такава.
      Обслужване:
      Ремъци , 3 ролки (минимум), водна помпа, (само) 6 свещи,
      доста разглобяване, трудно ще намериш някой да има пети за зацепване 3.2 двигател, масло 10w60 , филтри ..обслужването грубо е 1000-1500лв
      Дебитомер -> гледах го за над 700лв , може и да има някъде по-евтин !
      Големи спирачни апарати означава добро спиране и големи и скъпи дискове и накладки.
      На тези спирачни апарати не може да сложиш джанта по-малка от 17. Т.е. 4 зимни и 4 летни 17ки. Цената си я смятай ти.
      1 фар ако е с фабричен ксенон на GTA струва 4-цифрена сума.
      Но повечето други части са като за всяка 156 ... например носачите
      Съединител, термостат, радиатор, ламбда сонда х2 - и тях ще смениш рано или късно.
      Гражданската е над 300лв , данъка може и 400 да е, каско нямам идея.
      Много хубави коли ако можеш да си го позволиш.
      Last edited by Drag0; d.m.y г., 21:33.
      ...

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
        Фейслифта (а и не само) в шампионатите е просто Алфа 156 (от която има доста повече от 2500 бройки), а не GTA - мотора например е 2.0 (незнам дали е TC-то или изцяло нов).

Между другото, говори се че от началото на миналата година Аутоделта са ефективно хлопнали кепенците... Нямат нищо нито за Мито, нито за Жулиета...
        Прочети малко преди да почнеш да почуаваш,имали са кола която се води ГТА Супер 2000 за туристически шампионат с 2.0 ТС мотор

П.С.На мен точно няма какво да ми обясняваш за Алфите в туристическия шампионат
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Drag0 мерси много за отговора. Имам още един въпрос цените който си написал за България ли са актуални и части от Италия няма ли да са с 10-20% по евтини?

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
            Обслужване:
            Ремъци , 3 ролки (минимум), водна помпа, (само) 6 свещи,
            доста разглобяване, трудно ще намериш някой да има пети за зацепване 3.2 двигател, масло 10w60 , филтри ..обслужването грубо е 1000-1500лв
            Дебитомер -> гледах го за над 700лв , може и да има някъде по-евтин !
            Големи спирачни апарати означава добро спиране и големи и скъпи дискове и накладки.
            На тези спирачни апарати не може да сложиш джанта по-малка от 17. Т.е. 4 зимни и 4 летни 17ки. Цената си я смятай ти.
            1 фар ако е с фабричен ксенон на GTA струва 4-цифрена сума.
            Но повечето други части са като за всяка 156 ... например носачите
            Съединител, термостат, радиатор, ламбда сонда х2 - и тях ще смениш рано или късно.
            Гражданската е над 300лв , данъка може и 400 да е, каско нямам идея.
            Много хубави коли ако можеш да си го позволиш.
            на 305ците, ако помня добре, влиза и 16ка...на 330ки-те не...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Yordancho Покажи съобщение
              Drag0 мерси много за отговора. Имам още един въпрос цените който си написал за България ли са актуални и части от Италия няма ли да са с 10-20% по евтини?
              Писал съм ориентировъчни цени в България. Частите , които аз съм купувал от Италия са били по-евтини от същите в България. Само не знам дали в Италия не са много високи цените за труд в сервизите.

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              на 305ците, ако помня добре, влиза и 16ка...на 330ки-те не...
              Може и да си прав.
              Но съм чел в други форуми, че дори някои 17ки не влизат и проблема е в спирачните апарати, а не в диаметър на диска.
              Не знам лесен начин да разбереш дали дисковете са 305 или 330 преди да купиш колата. (Да , до съответния месец на съответната година слагат 305 , но не знаеш дали предишния собственик не е сложил 330 ...)
              Last edited by Drag0; d.m.y г., 20:46.
              ...

Comment

Да, някои модели джанти опират в апаратите, но отстрани, тоест дали ще е 16ка или 17ка няма никакво значение...проблема е в офсета
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                X